svencs
Facebook

Aktiviteter

Fart, Natur, Upplevelser
MOV_S05

Downdays

När vädret är för dåligt för heliskiing erbjuder vi en olika aktiviteter i väntan på att vädret ska tillåta heliskiing. 

Skoter

Upplev de vilda fjällen kring Riksgränsenfjällen med skoter. Kör din egen skoter eller tillsammans två och två. Vi upptäcker nya vägar som vi tar oss fram på genom det orörda snötäcket.

Snowkiting

Upplev spänningen med snowkiting, på frusna sjöar tar vi hjälpe av vinden som tar oss över stora ytor. En perfekt aktivitet vid dåligt flygväder.

Isklättring

I Abisko finns lättillgängliga isfall för isklättring. Med hjälp av stegjärn och isyxa får du prova att ta dig upp för de cirka 10 meter höga isfallen.

Hundspann

Bli hundspannsförare för en stund! I hundspannets ursprungliga område, Alaska, så heter hundföraren ”musher” och att köra hundspann heter ”mushing”. Att köra sitt eget hundspann är en härlig upplevelse, med spänning, fart, glädje och ett fantastiskt sätt att se naturen på.

Ribbåt

Ribbåt i isfria fjordar kring Narvik. Hastighet kombinerad med örnsafari, räkor och vitt vin gör din dag.

Skidåkning

Här väntar riktiga fjäll och stora vita vidder. Tyst och stilla. Skidorterna erbjuder minimala liftköer, meterdjup natursnö och mycket bra offpistmöjligheter.

Res till oss

Att resa till oss är enkelt och bekvämt. Från Europa flyger du över dagen och slipper jetlag. Du flyger till Kiruna flygplats i Sverige eller Narvik/Evenes flygplats i Norge.

Läs mer »

Våra Lodger

Anrika Meteorologen Ski Lodge i Riksgränsen & Narvik Mountain Lodge i Norge. Personligt, trivsamt och ett kök med exklusiva rätter av lokala råvaror.

Läs mer »

We make your dream come true