svencs
Facebook

Tre, Fyra eller Sju dagar

All inclusive
_W1E6283

Semi Privat

Resorna innebär att helikoptern kan nyttjas av max två grupper samtidigt där varje grupp utgörs av 5 personer. Våra sju, fyra eller tre dagars resor är en utmärkt val även för dig som reser ensam då ser vi säkerställer att alla grupper är kompletta. I våra resor är allt inkluderat förutom transfer till och från flygplatsen som kan läggas till din bokning.

Under dagarna når vi enorma ytor i högalpin terräng med helikopterns hjälp och guiden tar dig till de bästa förhållandena för dagen. Lunchen äter vi ute i bergen och efter en hel dag så återvänder vi tillbaka till Lodgen. Här finns sedan möjlighet till en välbehövlig massage och på kvällen serveras 5 rätters middag på Lodgens egen restaurang.

I alla resor ingår en viss mängd helikoptertid som utgör grunden för mängden heliskiing som är bokad. Mängden heliskiing vi kan göra beror på rådande väder och förhållanden. Helikopter och guide är bokad för dig enbart under hela din resa. Sju dagar = 7,5 tim helikoptertid, fyra dagar = 5 tim helikoptertid och tre dagar = 2,5 tim helikoptertid. Under alla resor är helikopter och guide bokad enbart för dig och det finns alltid möjlighet att lägga till mer helikoptertid på plats om vädret och orken tillåter.

Våra Sim privat resor erbjuds söndag-söndag, söndag-torsdag och torsdag-söndag under hela säsongen från början av mars till slutet av maj.

Ingår

- 7,5 tim helikoptertid (sju dagar), 5 tim helikoptertid (fyra dagar), 2,5 tim helikoptertid (tre dagar)

- Logi i enkel eller dubbelrum på vår Lodge Meteorologen Riksgränsen

- Alla måltider

- Säkerhetsutrustning (Lavinryggsäck, transceiver, spade & sond)

- Skidor & stavar

- Bergsguide

- Massage

Lägg till din resa

- Transfer till och från Kiruna eller Harstad/Evenes flygplats

Din resa

Dag 1 (ankomstdag) - Välkomstmiddag kl. 20.00 på Lodgen

Dag 2 - Utdelning av skidor och säkerhetsutrustning efter frukost. Praktisk genomgång och träning med transceiver samt genomgång av rutiner i och runt helikoptern. Heliskiing

Dag 2-7 - Heliskiing beroende på resa

Dag 3, 4 eller 7 (avresedag) - Utcheckning kl. 11.00. Avresedagen är också en möjlig skiddag och avslutas 15.00

Tre dagar

Boka »

Fyra dagar

Boka »

Sju dagar

Boka »

We make your dream come true