slug: paketresor
svencs
Facebook

Paketresor

Våra paketresor över 3, 4 eller 7 dagar fyllda med storslagna vyer och mycket puder.
ArcticElementsWeb-5

Paketresor

Paketresorna innebär att helikoptern kan nyttjas av max två grupper samtidigt där varje grupp utgörs av max 4 eller 5 personer. Våra 3,4 eller 7 dagars paket är resorna för dig som verkligen älskar friåkning. Dessutom är den ett riktigt bra val för dig som reser ensam eller i mindre sällskap där du tillsammans med likasinnade fyller upp helikoptern. I våra paket är det mesta inkluderat förutom din resa till våra orter.

Ankomstdagen börjar med gemensam middag kl. 20.00 där du tillsammans med din guide och din pilot samt dina medresenärer träffas och lär känna varandra. På morgonen första dagen tilldelas du din säkerhetsutrustning där guiden instruerar dig hur den fungerar. Därefter går din guide och pilot igenom de rutiner vi kommer att arbeta efter i och runt helikoptern.

Under dagarna rör vi oss över enorma ytor med hjälp av helikoptern och guiden som tar dig till de bästa åken. När benen börjar säga ifrån stannar vi på lämplig plats och avnjuter en rejäl lunch. Efter dagens slut återvänder vi till vår bas, tar en varm bastu, en behövlig massage och njuter av en god middag. Din resa avslutas sista dagen kl. 15.00.

Vi erbjuder paketresor hela säsongen, söndag-söndag, söndag-torsdag och torsdag-söndag.

Det här ingår 

– I samtliga av våra resor ingår en viss mängd helikoptertid beroende på vilken resa du har bokat. Helikoptertiden utgör grunden för de antal dagar vi åker heliskiing och för det antalet fallhöjdsmeter vi har möjlighet att åka vid goda väderförhållanden. 3 dagar = 2,5 timmar/10 000 fallhöjdsmeter, 4 dagar = 5 timmar/20 000 fallhöjdsmeter och 7 dagar = 7,5 timmar/30 000 fallhöjdsmeter.

– Utöver din heliskiing inkluderar din resa boende på någon av våra orter. Du kan välja att bo i Riksgränsen eller i Björkliden. Båda orterna erbjuder dig Lodge eller Hotell i direkt anslutning till helikopterbasen, ski-in, ski-out.

– Samtliga måltider är inkluderade under hela din vistelse. Lunchen hämtas av vår personal på morgonen från några av våra restauranger och lastas sedan i helikoptern. Tillsammans avnjuter vi sedan den ute på fjället eller i någon fjällstuga. Middagarna består av 2-3 rätter på lodgen eller hotellets restaurang.

– Alla våra resor inkluderar självklart också guide samt komplett säkerhetsutrustning som lavinryggsäck, transceiver, spade och sond. Vi har även skidor för test för de som vill prova.

Det här ingår ej

– Resan till och från våra orter

– Transfer till och från flygplatsen (kan köpas till och bokas via oss)

– Personlig skidutrustning (kan hyras via oss)

– Alkoholhaltiga drycker

Boka paketresor

 

Heliskiing i världsklass Lappland/Sverige